ღjangan bersedih...ღ

✿be my important persons...✿

.::♥ SYURGA CINTA ♥::.

"♥"Allahumma ar Zuknaa Hubbak, Wa hubba Man Yuhibbuk, Wa Hubba ‘Amalin Solihin Yukorribuna ila Hubbik." Ya Allah, aku mohon cintaMu, dan cinta orang orang yang menyintaiMu, dan cinta orang yang beramal soleh mendekatkan aku kepada cintaMu. Jodoh dari Allah… masuk meminang dan langsung bernikah,cinta berputik selepasnya,maka itulah SYURGA CINTA "

ღkalamku...ღ

Bukan semua yang menggembirakan hati kita baik untuk kita. Kadang-kadang yang menggembirakan itu tersembunyi derita. Dan bukan semua yang memualkan hati kita tidak baik untuk kita. Kadang-kadang di situlah letaknya bahagia.

(◠‿◠) (◕‿◕ ''')

Top 10 Members

Monday, May 25, 2009

♥mencari hati...♥


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرحمن الرحيم



hari ni hari yg sgt moody bg diri ana..xtau la knp..dah la smlm x blh nak tido..pukul 3 baru la mata ni terlelap sendiri..tepat pukul 5 pagi..tetibe je ana terjaga dengan mgejut tau!!sebab pe??hehEhee..biar la rahsia..adalah masalah sikit...tapi dah settle..cume lepas je selesai masalah ni..tetibe je badan rasa ala2 macam nak demam....tadi p la sat cawangan HPA..beli IMT KAPSUL..alhamdulillah..ringan sikit rasa badan yg sememangnya berat ni..ahaks!~~but..dont woory..ana on the road nak slim the river..ahahhaa..gurau2 je..

erm..tadi kata moody..ni happy je..hehehe..nampak sgt hormon x stabil..(kwn ana kata)..hehehee..xpe..ni tgh duk beramal dgn paramaria le ni..tersangat rugi kalau para wanita didunia ni x ambik paramaria kapsul tau..laki tok sah duk mimpi nak makan paramaria ek!..hehhehe..karang semacam lak jadi nye...awww..hehhee

erm..petang tadi,yan datang rumah ana..saje la sembang2..pastu..dia bagi teka teki kat ana..mcm ni bunyi nye...
KENAPA SIPUT BABI JALAN SLOW??..dah la ana tgh pening2 time tu..dia tambahkan lagi kepeningan..tp ana cube la jawab..kalau tak nanti dia merajuk lak..ana jawab la..SEBAB DIA XDE KAKI KOT..hehehehe..yan kata jawapan ana salah..ana pun dah malas nak pikir..ana suh dia bagitahu je jawapannya terus..yan kata..jawapan yang sebenarnya SIPUT BABI JALAN LAMBAT SEBAB....TGH DIA JALAN TU..DIA TERFIKIR2 SAMA ADA DIA NI SIPUT ATAU BABI..TU YG JADI LAMBAT TU..ASIK PIKIR SPESIS DIRI...hahahaha..kesian siput..sebab ada tambahan nama BABI ..terjejas kesucian diri...sabar yer cik siput..ada la hikmah tu..hik hik hik...

erm..esok kelas...khamis NI dah nak balik ipoh dah...

GUEST:-hai..miss hpa ni bukan ke baru je balik ipoh?xkan nak balik g?HOME SICK KE??

MISS_HPA:- 28 ada kenduri ...29 lak ada MEETING MINGGUAN KAT CAWANGAN HPA KAT IPOH!..PJS SYED AGEEL n PJS ZANBLI RASHID DATANG!!!..
KRINGGGGG!!!!
LOCENG AMARAN DAH BERBUNYI!!dorg nak GEMPUR IPOH!!so...ana org ipoh..kena la turun!!XNAK KETINGGALAN..hehehe..semAngat mesti kena ada..siap dgn baraannya lagi..kalau nak kata sal rindu...memang tak kan berkurang..rindu kat umi ana memang tak kan pernah sekali2 kurang..rindu sgt2..

GUEST:-ow..nak GEMPUR IPOH EK??cawangan kat mana ek??

MISS_HPA:- kat GREENTOWN..ala...dekat area CELCOM CENTRE tu!senang je cari..kalau x jumpa tu..xlama lagi la tu..hehehhe


SO...kepada semua org perak..org emas..org gangsa..hehhehe..xde la..gurau je...kepada semua yg baca post ana ni....
jom la ramai2 kite pergi meeting mingguan kat IPOH..bagi sokongan..mudah-mudahan satu hari nanti IPOH akan jadi HPA CITY..ana yg dari gombak ni pun boleh turun ipoh..tak kan antum tak boleh kot??hehehe..jom ramai2 p sana..boleh jumpa..eehhee..

akhir skali...
maju lah HPA untuk UMAT ISLAM

INSYAALLAH!

wassalam..





0 pendapat:

Post a Comment

THANKS FOR YOUR COMMENT
:-)
MAY ALLAH BLESS US
DO COME AGAIN!

 

✿ MiSs♥WaFa ✿ Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice