ღjangan bersedih...ღ

✿be my important persons...✿

.::♥ SYURGA CINTA ♥::.

"♥"Allahumma ar Zuknaa Hubbak, Wa hubba Man Yuhibbuk, Wa Hubba ‘Amalin Solihin Yukorribuna ila Hubbik." Ya Allah, aku mohon cintaMu, dan cinta orang orang yang menyintaiMu, dan cinta orang yang beramal soleh mendekatkan aku kepada cintaMu. Jodoh dari Allah… masuk meminang dan langsung bernikah,cinta berputik selepasnya,maka itulah SYURGA CINTA "

ღkalamku...ღ

Bukan semua yang menggembirakan hati kita baik untuk kita. Kadang-kadang yang menggembirakan itu tersembunyi derita. Dan bukan semua yang memualkan hati kita tidak baik untuk kita. Kadang-kadang di situlah letaknya bahagia.

(◠‿◠) (◕‿◕ ''')

Top 10 Members

Friday, May 21, 2010

✿ B syg ayang✿


بسم الله الر حمن الر حيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

erm.lama betul rasa nya tak menulis kat blog ni.banyak perkara nak di bincangkan,tapi masa amat lah mencemburui.sekarang ni dah start exam mid term.Tapi dalam sibuk-sibuk exam ni,ana ada terbaca satu artikel ni.memang betul-betul menarik perhatian kepada sesiapa yang membaca.so,dengan suka cita nya,ana nak kongsi kan dengan pembaca semua untuk kita baca,renung-renungkan dan bersama lah kita fikir-fikirkan..


1. A’kum .Blh sy kenal awk? Sy tertarik dgn prwatakan sopan awk.Dah lama sy prhatikn awk. Awk dak baik n sy trtarik la dgn tudung labuh awk. Sy harap kite leh brkenalan. ..ukhuwah filla h org kate. .sy x terer sgt arab ni...

2. Trima kasih krn mnerima sy.Sy akan try sedaya upaya sy mnjaga awk dan mgikut syariat.Sy tau sy bukan baik sgt,tp demi Allah , sy cuba wat yg trbaik utk awk…



3. Ingat tau, jaga aurat leklok..jgn bagi org lain nmpk. . kuar ngan kwn2 tau..jgn sorg2 . .blk contact sy ek..sy doakan awk selalu..


4. Wak, nape x contact sy. Sy risau awk kuar lama2 . . ye..mmg sy xde hak pun. .sy tau sy percaye awk, tp sy x tau la nk kate cmne.Kite slalu nmpk dari jauh jek..tp sy rasa awk mcm dkt je ngan sy. Mgkn ni org kate cinta kot, Wak. .awk cinta sy x? xnk bgtau .. tp sy tau awk cinta sy. .awk da malu nk jln tmpt sy lepak sbb malukan? . . kih3. .tq..


i love u too..



5. Wak, selain family, Allah dan rasul Nyer. .awk sayang sape ek? Sapa saya dlm hati awk?



6. Wak wak. .dr kawan kite just pggl sy awk je..mcm x special plk diri sy utk awk. sy tringin gak nk jd cm room8 sy ni.(Peers influences)Pggl ayang .. bole ke? Awk pggl sy bi ek? Rasa mcm baby (Baby tua) sket. X salah kan. .just panggilan je. . thanks ayang ..


love u. ....



7. Yang.kekdang bi tgk ayang ni mcm x prcaya bi je.Yela, bi just tanya ayang pkai apa je kan ..tq ek gtau, mkin dalam pulak rindu kat ayang ni. ...hihihi..


8.Yang bi nak ayang tau, ayang lah segalanya utk bi,(bijak dalam mengayat) ayang la pmberi semangat utk bi...yang. . . ..bi harap bi ngan ayang xde rahsia lagi ek..jgn risau . . inikan membuktikan bi caring..so jgn risau . . k. . ye ye.. .bi janji kan jaga rahsia kite. . just msg je kan. . love u..


9. Ayang ..da lama kite msg,leh kite jumpe x? ye. . ayang bwk la kawan 2 k..tq

ayang .....

10. Tq pggl bi ngan pgglan abg..abg tggu lame da. .abg tau.. . kite x leh pakse dlm
hubun gan. .la iqra hafid din (tiada paksaan dalam agama... haih,, pandai betol die ni mencampur adukkan). . hehe. .sikit sikit je. . kih3. .

11. Hi ayang , watpe 2? Nk ckp sket. .nape ayang bwk satu battalion nak jumpa abg? ...
ayang x caye kat abg eh.. huhu. .

12. Ayang . . kite jumpe k? . .abg suka ayang pakai tudung yg abg beli tu. .cam wardina lak. .bkn ayang x cntk. .just nmpk mkn cntk la. . nipis sikit je..nnt jumpa nnt ayang bwk sorg dah la k..


13. Ayang . .abg sory ngan apa jd td..abg trsentuh jari ayang td.. Tol gak ckp ayang eh, trsentuh xpe. . ter. .hehe. . makin tebal la pulak cinta abg kat ayang ..


14. Tq jumpa td, ayang cntk la..Ololo . .abg romantik sket pun salah ke?Ske abg romantik ek?
Hehe. .Eh, td jumpa abg da berani tenung abg ek. . hoho. .tgk td kwn ayang cam ske kat kwn abg je..senang la kita jumpa pasni ..tgk. . Allah memberkati hubungan kite. .ayang solat dah ke?
Doakan abg skali ek. . miss u..

15. Ayang . . just nk tanya ..ayang cinta abg berapa percent? Apa tanda nya eh?

50% je. . . huhu. . yang. .just nk tanya . . rambut ayang panjang x?(aurat la der.. mne bole bgtawu)

just thinking of u at the moment…


16. Td terbeli tudung pendek..yg abg bg kat ayang tu.. Ayang ..bg la gmbr ayang special untuk abg yg pakai tudung td 2..Cntk nye ayang . . gambar ni nak wat wallpaper hp ngan kompter abg la..


17. Yang. . ayang cinta kan abg berap a percent?Sepenuh hati? ?? Thanks ayang . . love u too..


18. Ayang ..da lame kita couple kan..xkan abg pegang tgn pun nak marah .. (BUKAN MUHRaM LER!) ayang kan milik abg. .Thank 4 being under standing. .

19. Ayang kata ayang cinta kan abg sepenuh hati. .kalu gitu. .apa buktinya ayang cinta kan abg. .?


jeng jeng jeng


SELEPAS ITU BARU BERMULA MAKSIAT SEBENAR.. ....

PEGANG TANGAN- TERABA- TERLANJUR-

TERBUNTING - TERBUANG ANAK-
TERMALU- ; TERTEKAN- TERSEKSA- TERBUANG- -
JIKA INI BERTERUSAN , MUNGKIN TERBUNUH DIRI. ...

semuanya TER aje kan. ...dengan mudahnya maksiat zina tu terjadi.

TER KE? ????


Tepuk dada, tanya iman. .




Continue reading...


 

✿ MiSs♥WaFa ✿ Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice