ღjangan bersedih...ღ

✿be my important persons...✿

.::♥ SYURGA CINTA ♥::.

"♥"Allahumma ar Zuknaa Hubbak, Wa hubba Man Yuhibbuk, Wa Hubba ‘Amalin Solihin Yukorribuna ila Hubbik." Ya Allah, aku mohon cintaMu, dan cinta orang orang yang menyintaiMu, dan cinta orang yang beramal soleh mendekatkan aku kepada cintaMu. Jodoh dari Allah… masuk meminang dan langsung bernikah,cinta berputik selepasnya,maka itulah SYURGA CINTA "

ღkalamku...ღ

Bukan semua yang menggembirakan hati kita baik untuk kita. Kadang-kadang yang menggembirakan itu tersembunyi derita. Dan bukan semua yang memualkan hati kita tidak baik untuk kita. Kadang-kadang di situlah letaknya bahagia.

(◠‿◠) (◕‿◕ ''')

Top 10 Members

Sunday, May 17, 2009

♥cinta ku makin membara...♥


BISSMILLAHIRRAHMANNIRRAHIM

ASSALAMULLAHI ALAIKUM WARAHMATUHU WABAROKATUH!
kaifa halukum??kabare??waras???hehehe..harap2 sihat n ceria selalu mcm MISS_HPA ok??hehe..erm..aritu kata dh last post..mcm ne leh ada nk post lg ni??

hehehe...ana kan baru balik PBC....so..mesti r ade cerita nak disampai kan!!ni bru je sampai rumah..terus on laptop terchenta ni sbb nak masuk cite kat blog,sbb sebelum balik td dah ramai ckp.."wafa,mlm ni mesti ade cerita kat blog ek!!"....kak bib pun kata"wafa,jgn lupe masukkan cite kat blog mlm ni gak"...cerita ape??cerita tentang aktiviti sepanjang di PBC ler!!...erm..seperti yg cerita di post yg lps..PBC kali ni di DE PALMA HOTEL..ternyata best!!!kat sini ana nak ambik kesempatan ckt.nak ucap tahniah pada yg telah dipilih ALLAH untk mghadiri PBC kali ni..tahniah ter"khas" skali kpd 4 org sahabatku,AIN,YAN,AIMAN N ARIF..smoga semangat n keyakinan antum bkekalan sehingga berjaya...

thanks to semua PJS2 YG TERLIBAT....tahniah kpd kak bib kerana kelancaran n kejayaan PBC kali ni...tahniah juga padaPJS SYED AGEEL kerana slot yg disampaikan oleh beliau btl2 mgancam ,mantop! meletop!



ana jupa dgn pjs yg selama ni duk tgk blog nye sj..hari dpt jupe..beliau ialah PJS JAMALUDIN YEOP MAJLIS. Seronok dpt berbual dgn beliau..

PJS SYED AGEEL, PJS JAMALUDDIN ,miss_hpa

PJS JAMALUDDIN ,PJ OTHMAN, miss_hpa ,PJ UST YUSOF,PJS SYED AGEEL

miss_hpa bersama dgn PENGARAH PBC ,PJS HABIBAH.

TO KAK BIB....akak..sori ler sal troli tu..wafa ingt akak suh wafa mintak kat abg bangla tu troli yg dia tgh usung tu...hehehhe..kak yani,kak rubi,mama n kak hamsiah...nasib baik korg semua bertindak lebih pantas..klu tak mesti brg2 korg wafa dah susun elok2 kat troli bertingkat tu..sesungguhnye sy insan yg jujur....hehehe.

ermm..ana sbnrnye xtau nak cite ape..sbb PBC anjuran kak bib mmg sll best...tapi kali ni pun best sgt..meriah sgt.semakin bertambah kwn2 ana,tambah ibu angkat lagi sorg...so..ana tunjuk gambar2 je lah ekk...

bergambar kenangan bersama urusetia



lukisan YAN n AIN,sahabatku..mmg comel

ana rasa cukup r sampai sini je..keseronokan PBC hanya dpt dirasai jika DIRI SENDIRI YG P...KAK BIB,thanks sgt2..fa syg kak bib..ok la..sampai cni je..esok ana dah alik kampung..ape2 nnt email ana di e_fiy@yahoo.com



0 pendapat:

Post a Comment

THANKS FOR YOUR COMMENT
:-)
MAY ALLAH BLESS US
DO COME AGAIN!

 

✿ MiSs♥WaFa ✿ Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice