ღjangan bersedih...ღ

✿be my important persons...✿

.::♥ SYURGA CINTA ♥::.

"♥"Allahumma ar Zuknaa Hubbak, Wa hubba Man Yuhibbuk, Wa Hubba ‘Amalin Solihin Yukorribuna ila Hubbik." Ya Allah, aku mohon cintaMu, dan cinta orang orang yang menyintaiMu, dan cinta orang yang beramal soleh mendekatkan aku kepada cintaMu. Jodoh dari Allah… masuk meminang dan langsung bernikah,cinta berputik selepasnya,maka itulah SYURGA CINTA "

ღkalamku...ღ

Bukan semua yang menggembirakan hati kita baik untuk kita. Kadang-kadang yang menggembirakan itu tersembunyi derita. Dan bukan semua yang memualkan hati kita tidak baik untuk kita. Kadang-kadang di situlah letaknya bahagia.

(◠‿◠) (◕‿◕ ''')

Top 10 Members

Thursday, April 09, 2009

♥bila rindu....♥


Bismillahirrahmanirrahim....

Assalamualaikum WBT...

bila rindu...uhuuu..http://emo.huhiho.com...arini je..dua kali umi ana call.."adik..lambat betol umi nak tunggu adik balik...balik 13 hb ye.xyah tunggu 14 ye...umi dah lonely sgt dah ni,rindu sgt kat adik.."...lbh kurang begini lah bait2 percakapan yg keluar dari mulut umi ku yg terchenta....

ana tringin nak balas mcm ni"...mi,klu blh dua minggu lps lagi adik nk balik..adik lagi rindu kat umi...rindu sgt2..tp.." http://emo.huhiho.com
...hehehehe..tp xterluah pulak mcm tu.lain pulak yg kuar dr mulut ana.....ana just ckp.."mi,sabar ek..isnin ni pas habis kelas adik balik..suh abg eday hantr adik kat STESEN DUTA ek..umi masak sedap2 ye.."..hehhehe..<---sempat lagi tu!!! another 3 DAYS TO GO!!chaiyok!! uhuhuu..esok jumaat...hari yg indah..nak hbs kan satu hari lg kat TAMAN BATU MUDA,BT CAVE ni..sabtu ahad nak sedut udara kat NILAI,NEGERI SEMBILAN puas2.pastu ISNIN sedut udara IPOH!! tanah air ku....ahahaha.. <---kembung angin la nnt..ahahhaa

http://emo.huhiho.com

hem....12 atau 13 hb ni result kuar la..adoi aiii..mst tercekik angin nnt..uhuhuhu..ketaq dh kepala lutut ni..http://emo.huhiho.com ....

xsabarnya nak balikkk...bestnye..seminggu duk IPOH....bgus btol wafa nii...masa cuti x sibuk nak balik..dah buka sem bru nak balik..ape kes??(ala...ni minggu add n drop la!!)hehehe...ana xkisah dah..janji dpt balik je...seminggu balik ipoh..seminggu gak la x online...KEPADA YG BAKAL2 MERINDUIKU..ahakss..SABAR MENUNGGU YER..kuikuikui...KEPADA UKHTI JULIA KESAYANGAN ana,merangkap "dairi bernyawa" ana..ehehehe...jgn demam ye..fa balik seminggu je...ehehehe....http://emo.huhiho.com

to SAHABAT KU N**A..anti tnye knp ana cuti lama sgt yer??anti kata ana nak bertunang yer??hehehe..mana anti tau???hehehe..pandai la anti teka..hehehe...MANA ADA LA!!!ada pulak nak btunang..asal balik lama ckt je nak bertunang ek??!!!pandai2 je...hehehe...

ok la...sampai disini saja celoteh terakhir ku untuk minggu ni...bersambung pas ana balik K.L semula yer..insyaallah jika panjang umur n murah rezeki..ameeeenn!!hehehhe

http://emo.huhiho.com

wassalam...


2 pendapat:

Alang Atie on April 9, 2009 at 7:18 PM said...

salam..eh...balik kolej jgn lmbt2..bukak sem ni..sem pendek..takde minggu add drop..salu add drop hari isnin je..selasa dah mcm bese...kadang2 ada lecturer yang dah buat kuiz dlm minggu pertama taw...cz hari2 kelas sama...and minggu pertama dah blaja mcm bese...hihi..selamat balik ipoh!!!

♥MiSs WaFa♥ on April 9, 2009 at 7:33 PM said...

ala kak atie.diam2 ler..adoi!!huhuhu..:-)
senyap2 je.ekk..hehehe..nway thanks ek..balik ni bkn balik saje2.balik bersebab..huhuhuhu..asbab nye biar lah rahsia..

Post a Comment

THANKS FOR YOUR COMMENT
:-)
MAY ALLAH BLESS US
DO COME AGAIN!

 

✿ MiSs♥WaFa ✿ Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice