ღjangan bersedih...ღ

✿be my important persons...✿

.::♥ SYURGA CINTA ♥::.

"♥"Allahumma ar Zuknaa Hubbak, Wa hubba Man Yuhibbuk, Wa Hubba ‘Amalin Solihin Yukorribuna ila Hubbik." Ya Allah, aku mohon cintaMu, dan cinta orang orang yang menyintaiMu, dan cinta orang yang beramal soleh mendekatkan aku kepada cintaMu. Jodoh dari Allah… masuk meminang dan langsung bernikah,cinta berputik selepasnya,maka itulah SYURGA CINTA "

ღkalamku...ღ

Bukan semua yang menggembirakan hati kita baik untuk kita. Kadang-kadang yang menggembirakan itu tersembunyi derita. Dan bukan semua yang memualkan hati kita tidak baik untuk kita. Kadang-kadang di situlah letaknya bahagia.

(◠‿◠) (◕‿◕ ''')

Top 10 Members

Monday, August 03, 2009

✿PBC PASIR GUDANG 1 DAN 2 OGOS 09♥


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرحمن الرحيم

jom kita tengok aktiviti sepanjang di PBC PASIR GUDANG,JOHOR BAHARU..

SELAMAT DATANG



Mula dengan nasyid Teman Sejati



taklimat dari PJS Tuan Syed Ageel kepada fasilitator..


makan time!!


Latihan dalam kumpulan


Kumpulan yg menang LDK.
Kumpulan Lelaki=Radix Kapsul
Kumpulan Wanita= Cosinium Plus



Peserta Lelaki dan Wanita terbaik


ni masa nak hantar PJS SUHAIZA balik...


ni masa kat AIRPORT SENAI..terharunye


ni bergambar dengan ALICE..anak PJE Khalid n PJ Is..comel kan alice ni??pipi dia gebu macam pau..geram!!!



ni lisa..dia peserta PBC..minat kat blog ana.thanks ye dik sebab bagi sokongan kat blog akak.akak doakan adik berjaya dalam pelajaran dan HPA..dalam perjuangan,umur tak menjadi ukuran.yang penting kita terus GEMPUR!!!!

mujahidah HPA!!

Sebelum ana ke stesen bus LARKIN,ana sempat la singgah makan nasi bubur special..fuhhh...sedap bangat..licinnn pinggan..mertua lalu pun tak perasan...hahahha..

ok lah..sampai disini saja..maafkan andai ada tersalah dan tersilap kata..wassalam



2 pendapat:

muhammad khairul ikhwan (MKI) on August 4, 2009 at 1:35 AM said...

1st tngk keychain tu mcm nk mkn pun ade...sbb x nmpk cm keychain pun..cm radix chocolate cookies ade la..hehe..cme x wane coklat je..:)pada adik lisa,jom kite gmpur same2 ngan HPA ye..moh kite..

♥MiSs WaFa♥ on August 4, 2009 at 1:52 AM said...

nnt awk mkn r..iar pecah semua gigi..dh la hangus..pastu rongak

Post a Comment

THANKS FOR YOUR COMMENT
:-)
MAY ALLAH BLESS US
DO COME AGAIN!

 

✿ MiSs♥WaFa ✿ Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice