ღjangan bersedih...ღ

✿be my important persons...✿

.::♥ SYURGA CINTA ♥::.

"♥"Allahumma ar Zuknaa Hubbak, Wa hubba Man Yuhibbuk, Wa Hubba ‘Amalin Solihin Yukorribuna ila Hubbik." Ya Allah, aku mohon cintaMu, dan cinta orang orang yang menyintaiMu, dan cinta orang yang beramal soleh mendekatkan aku kepada cintaMu. Jodoh dari Allah… masuk meminang dan langsung bernikah,cinta berputik selepasnya,maka itulah SYURGA CINTA "

ღkalamku...ღ

Bukan semua yang menggembirakan hati kita baik untuk kita. Kadang-kadang yang menggembirakan itu tersembunyi derita. Dan bukan semua yang memualkan hati kita tidak baik untuk kita. Kadang-kadang di situlah letaknya bahagia.

(◠‿◠) (◕‿◕ ''')

Top 10 Members

Sunday, July 12, 2009

✿hilang segalanya..✿


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرحمن الرحيم

ye...betul la tu..hilang segalanya..ape yang hilang??? segala kenangan ,gambar-gambar...semua hilang.....erm..ana simpan dalam hard disc ana la...320gb!!..ape yang ana simpan dalam tu segala-galanya bermakna...hard disc ana rosak..rosak pun sebab terjatuh sikitttttt je...rasa macam tak boleh terima sangat..seminggu ana kat ipoh,hari ini yg nak balik ni la dan-dan dia rosak.so,pagi-pagi ni jugak ana pergi terjah kedai tempat ana beli hard disc ni..http://emo.huhiho.com

setibanya kat kedai tu..dengan muka ana yang memang sehabis-habis kesian dah.http://emo.huhiho.com
.tokeh tu pun kata.."amoi,apa i boleh tolong u?"...
ana pun jawab.."aiyaa..tokeh,wa punya hard disc,PC tak boley detect oooo!apa pasat?"...
pastu tokeh tu jawab.."mari kasi i tengok dulu,i cube tukar dia punya casing aaa.."...

dia pun pergi la buat seperti yang dia cakap..10 minit pastu dia cakap..
"haiyaaa amoi...i vely soli.u punya hard disc memang dah rosak oooo.tapi don woli,i try kasi back up sama u"..ana memang rasa teramat la terkejut bercampur duka cita yang over dos....sampai macam nihttp://emo.huhiho.com..dan badan mula rasa seram sejuk macam ni--->http://emo.huhiho.com

tokeh tu pun pergi la masuk opis dia.ana tengok mimik muka dia..dari senyum..lama kelamaan makin keronik dan terus keronik...http://emo.huhiho.comdia pun keluar la dari opis dia dengan muka pasrah sambil berkata dengan nada yang ana tak pasti apa rentaknya.."amoi,u banyak-banyak sabar aa, i..i..vely vely soli wo..i tak boley buat back up.i punye PC pun tak boley nak detect u punye folder.so,u punye hard disc memang sulah losak ..u tinggal dulu u punye hard disc,dalam dua minggu i kasi siap,nanti i call u"http://emo.huhiho.com

..tetibe pipi ana rasa panas je...rasa macam nak http://emo.huhiho.com..arghh!!!http://emo.huhiho.com

tokeh tu berkata lagi.."amoi!!u jgn nagis maaa..kalau ini hard disc tak de baik punya,i kasi you yang baru.ok amoi?"http://emo.huhiho.com..
ana pun..terdu
duk sat kat situ..sambil terpikir segala apa yang ada dalam hard disc tu dah hilang..segala gambar-gambar..peristiwa-peristiwa penting....gambar first time ana pergi PBC...sedih sangat-sangat.http://emo.huhiho.com.tapi tak pe la..apa yang kita ada,tak kan selamanya ada..pasti ada hikmah disebaliknya...ana pun balik la rumah.perasaan sedih tu ana tinggalkan kat kedai tokeh tu..http://emo.huhiho.com.hehehe...sekarang ana dah sampai kuala lumpur.esok nak pergi kelas dah.http://emo.huhiho.com.tak sabar pun ada gak ni..walaupun otak dah agak berkarat..tapi sejak kehadiran dia,ana rasa kan ada butir-butir keindahan dan kecerian yang mula mewarnai hari-hariku.http://emo.huhiho.com..http://emo.huhiho.com
http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com . .


2 pendapat:

khairulikhwan on July 12, 2009 at 11:44 PM said...

jgn le sedey..mungkin ade hikmah kan..lg pun apek tu siap nk ofer yg baru lg tu..ha,bkn sng tau..320Gb tu.ha,kite tunggu n lihat..die tau la keje die nk wat kan..ok pj wafa?

Anonymous said...

salam wafa....
aik laen cm je bnyi ayat last tu...
hehehehe,ade apa2 ke...

Post a Comment

THANKS FOR YOUR COMMENT
:-)
MAY ALLAH BLESS US
DO COME AGAIN!

 

✿ MiSs♥WaFa ✿ Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice