ღjangan bersedih...ღ

✿be my important persons...✿

.::♥ SYURGA CINTA ♥::.

"♥"Allahumma ar Zuknaa Hubbak, Wa hubba Man Yuhibbuk, Wa Hubba ‘Amalin Solihin Yukorribuna ila Hubbik." Ya Allah, aku mohon cintaMu, dan cinta orang orang yang menyintaiMu, dan cinta orang yang beramal soleh mendekatkan aku kepada cintaMu. Jodoh dari Allah… masuk meminang dan langsung bernikah,cinta berputik selepasnya,maka itulah SYURGA CINTA "

ღkalamku...ღ

Bukan semua yang menggembirakan hati kita baik untuk kita. Kadang-kadang yang menggembirakan itu tersembunyi derita. Dan bukan semua yang memualkan hati kita tidak baik untuk kita. Kadang-kadang di situlah letaknya bahagia.

(◠‿◠) (◕‿◕ ''')

Top 10 Members

Thursday, April 01, 2010

✿hari2 terakhir sem 5 ku di IIC ✿



بسم الله الر حمن الر حيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


OK..erm..tak lama lagi dah final exam.pastu dah masuk semester 6...kejap je rasa.pejam celik je tengok masa cepat je berlalu.takut masa tunggu result spm dulu pun x hilang lagi ni.hehehe..mcm ngada2 je bunyi nye kan?haha..tapi hari,rasa sedih pulak bile dah sampai hujung semester..erm..xpe..semester depan,kite jumpa lagi..hope dapat sekelas lagi ye kwn2..

ok..memandangkan hari ni kelas yang terakhir,kelas intermidiate arabic,dengan madam sabariah yang best lagi sporting..hehe..kitorg buat jamuan kecil2lan..ana dgn berbesar hati n dgn semangat yang wajar nye telah buat kuih melaka..punya semangat buat kuih,sampai jatuh tergolek kat dapur.sekarng ni ana tengah menderita sakit pinggang,akibat jatuh tergolek kat dapur td.hehe.doakan ana cpt sembuh yer!!.ok.jom tgk suasana sepanjang jamuan di kelas ana arini

rajinnye..hehe..yg kuih dlm bekas 4segi tu,ana la buat.ahaha

ni sambutan birthday untuk sahabat yang bernama adila,sian dia..ni suprise kat dia..punya terkejut dia sampai nagis td..hehe..happy belated birthday adila..



ni sahabat2 yang hadir pling awal td..maka sempat la bergambar.yg dtg lewat tu,sori ek,gmbr x masuk..huhu

haaa..yang comel n cantik skali ni la lecturer kiteorg,yg pakai tudung kaler purple,MADAM SABARIAH..nahnu uhibbuki fillah abadan abada insyaallah..



ok..sampai disini saja..dikesempatan ni,ana nak mintak ampun n maaf kpd sume secara umum n terbuka nya..ok..wassalam..



2 pendapat:

[sYeKhuL IsLaM] on April 1, 2010 at 6:57 PM said...

hhm...sdap nye kuih melaka..
lame da x mkn tu..

Anonymous said...

salam ziarah...

maaf, sdkr pendapat...

gambar-gambar di atas mungkin lebih cantik dan indah sekiranya tiada 'hiasan' lelaki ajnabi yg menghampiri... (",)

moga Allah sentiasa memelihara kita semua..ameen.

Post a Comment

THANKS FOR YOUR COMMENT
:-)
MAY ALLAH BLESS US
DO COME AGAIN!

 

✿ MiSs♥WaFa ✿ Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice