ღjangan bersedih...ღ

✿be my important persons...✿

.::♥ SYURGA CINTA ♥::.

"♥"Allahumma ar Zuknaa Hubbak, Wa hubba Man Yuhibbuk, Wa Hubba ‘Amalin Solihin Yukorribuna ila Hubbik." Ya Allah, aku mohon cintaMu, dan cinta orang orang yang menyintaiMu, dan cinta orang yang beramal soleh mendekatkan aku kepada cintaMu. Jodoh dari Allah… masuk meminang dan langsung bernikah,cinta berputik selepasnya,maka itulah SYURGA CINTA "

ღkalamku...ღ

Bukan semua yang menggembirakan hati kita baik untuk kita. Kadang-kadang yang menggembirakan itu tersembunyi derita. Dan bukan semua yang memualkan hati kita tidak baik untuk kita. Kadang-kadang di situlah letaknya bahagia.

(◠‿◠) (◕‿◕ ''')

Top 10 Members

Monday, June 01, 2009

♥ A Friend In Need Is A Friend Indeed...✿


bissmillahirrahmanirrahim..

assalamualaikum

ape khabar semua??harap2 semua sihat dan semoga semua sentiasa didalam rahmat n keredhaan ALLAH S.W.T...dah baca ke post ana yang sebelum ni??ala...yg ni..[klik saya]...hehhe..bagi yang belum baca tu..sila la baca..klu dah klik...tgk kat bawah skali..sal UBAT GIGI KEGEMARAN
RAMAI tuuuu..hehehe...

hari ana nak cite pasal SAHABAT2 ana..sahabat ana,sahabat antum juga..ehehe......first n foremost..ana nak kenalkan sahabat yang paling ana sayang,hormat dan ana rasa berbangga ada sahabat mcm dia..nama dia ain..dia sahabat seperjuangan ana di kolej,HPA..dia byk bagi sokongan,dorongan ,nasihat dan semangat kat ana...nama dia nur ain..ala..yg ana bawak dia balik kampung ana baru2 ni..xlama lagi..dia akan jadi housemate ana..best sgt..alhamdulillah..


next is risaliza..kalau antum perasan..kat chatbox,dia guna nick name lisa..dia ni classmate ana masa kelas introduction to science of hadith..kalau dia xde..alamatnye sunyi la kelas..dgn kekecohan n kecerian dia ni..mmg x kering gusi la ana dibuatnya..


ni la risaliza.tgk gambar dia pun antum leh bayangkan betapa ceria nya beliau ni..ehehhe..klu nak jupa dia dan ain..boleh la dtg PBC di KELANA JAYA pada 6 DAN 7 JUN ni yer.hehehe...datang sebagai peserta la ye...hehehehehe...byk lagi sahabat2 ana yg penting dlm hidup ana..tp klu nak cite kat blog ni mesti panjang berjela...dan xdilupai adik ku..nurhafiyyan..atau dgn nama manje dia YAN..hehehe..adik ana ni..bukan la sedarah daging dgn ana..tp kami rapat..mmg dah mcm adik bradik pun..ana bangga dengan dia..baru 18 tahun..tp ada semangat bjuang yg tinggi n patut dicontohi semua remaja2....x ketinggalan,kpd sahabatku HAZRIN AL WANIS(anis)..thanks sb sudi kwn dgn sy sampai sekarang..dari awal2 masuk IIC sampai la sekarang,awk setia lagi kwn dgn sy wlupun sy selalu bz...tp sy xkan lupa jasa awk yg awk taburkan padasy masa sy btol2 dlm kesusahan dulu.....kepada sahabat2 yang lain..yang sudi bagi pluang kat ana dalam memperkenalkan HPA kpd antum semua..n bg kepercayaan pada ana..dan sudi berjuang dgn ana...jutaan terima kasih ana ucapkan..hanya ALLAH yang boleh membalas jasa antum semua...to ain,lisa,yan,anis,nadia, laila,sahabat2 n kluarga HPA ku(kak bayu,ibu,abg syed,abg rozali,kak yani,kak bib,mama,kak ham,kak aiju n ramai lagi la..hehehe)..ana mmg bsyukur sgt sbb ALLAH bg peluang pada ana untuk bersahabat dgn antum semua.thanks atas nasihat antum....bila ana lemah,mula terpikir untuk putus asa,antum la yg byk bagi dorongan n nasihat pada ana....moga ukhwah fillah kita semua bkekalan..hanya maut saja yg boleh memisahkan kite..ana uhhibbukum jiddan,fillah abadan abada..andai ada kesalahan ana spanjang persahabatan kita,maafkan ana..bantu ana ..tegur ana..semoga kite sama2 berjaya dalam cita2 kita..

with zulaikha
with laila

thats all for now... A Friend In Need Is A Friend Indeed........ukhwah fillah will remain abadan abada
wassalam...


0 pendapat:

Post a Comment

THANKS FOR YOUR COMMENT
:-)
MAY ALLAH BLESS US
DO COME AGAIN!

 

✿ MiSs♥WaFa ✿ Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice