ღjangan bersedih...ღ

✿be my important persons...✿

.::♥ SYURGA CINTA ♥::.

"♥"Allahumma ar Zuknaa Hubbak, Wa hubba Man Yuhibbuk, Wa Hubba ‘Amalin Solihin Yukorribuna ila Hubbik." Ya Allah, aku mohon cintaMu, dan cinta orang orang yang menyintaiMu, dan cinta orang yang beramal soleh mendekatkan aku kepada cintaMu. Jodoh dari Allah… masuk meminang dan langsung bernikah,cinta berputik selepasnya,maka itulah SYURGA CINTA "

ღkalamku...ღ

Bukan semua yang menggembirakan hati kita baik untuk kita. Kadang-kadang yang menggembirakan itu tersembunyi derita. Dan bukan semua yang memualkan hati kita tidak baik untuk kita. Kadang-kadang di situlah letaknya bahagia.

(◠‿◠) (◕‿◕ ''')

Top 10 Members

Saturday, January 09, 2010

dalam kesibukan ada ketenangan


بسم الله الر حمن الر حيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

minggu ni berlalu dengan cepat sekali.dengan kesibukan yg amat ketara..hehehe..ada je aktiviti nak buat..habis je kelas,mesti ada je program nak di settle kan...minggu ni juga,banyak tempat ana pergi..start ari sabtu la..pergi ke lowyat,esoknya pergi Ampang,isnin dah start kolej.mmg busy sgt la..letih..jom tgk suasana dlm kelas ana..

lisa tgh bg penerangan

tapi,dalam kesibukan ni,ada kesoronokkannya..nak tau apa dia??hehehe..pas je kelas ni,ada kwn2 ana iaitu anis,hannah n adila buat suprise birthday party kat kwn dlm kelas ana ni gak yang bernama sara n laila....so,ana n kwn2 ana yang lain secara tak langsun dijemput untk turut meng'suprise' kan budak dua org ni..hehehe.budak yer??padahal dah 20 tahun dah umur..hehehe.

yg bj kurung bunga merah ni nama nya sara.laila duk belakang..dia x sihat.

may allah bless u all,sara dan laila...tq to anis n de geng sebab sudi jemput kitorang join birthday party ni

my friends,classmate,housemate n roomate.hehehe

my best friend forever..lisa



hari rabu lak,ana n kawan2 ke shah alam sebab ada PC FAIR kat ALAM CENTRAL, SHAH ALAM. sebelum ke ALAM CENTRAL ni, kitorang singgah sat solat asar kat masjid negeri. untuk pertama kalinya ana dtg ke masjid ni..cantik sgt2..besar...damai je hati .

lawa kan?? mmg cantik..nnt kalau datang shah alam jgn lupa singgah k?
(p/s: ana dah promote shah alam ni..mst xlama g dpt datuk..hehehe.gurau2 je..haha)


dipersekitaran masjid

lepas dah puas bergambar,rehat2..kitorang pun begerak lah ke ALAM CENTRAL tu..pas dah penat tengok2 PC FAIR tu,kitorg singgah mkn jap kat STALL MAKANAN UTARA...best kan?? tak payah susah2 nak p utara..kat K.L pun ada..heheh..ana makan mee sup utara..alhamdulillah..sedap sgt2!!kalau x caya,mai pekena semangkuk..hehehehe..


dah habis makan..

hehehee..lisa kehausan.

hari khamis lak..pas je habis kelas kul 5 petang..ana n faridah pergi jogging kat TITIWANGSA..hehhee..jogging tuu..hehe..sebenarnye jalan2 je..nk release tension...ni pun first time ana jejak kaki kat TITIWANGSA ni..huhuh..

cantik sgt alam ciptaan ALLAH ni.tenang je hati tengok



ok sampai disini je..oh ya..hampir terlupe ..ESOK BLOG ANA GENAP BERUSIA SATU TAHUN!!! Alhamdulillah..thanks to all followers,kwn2 yang sentiasa sokong blog ana ni dari mula penerbitan blog ni sampai la ke harini..syukran alaikum...
wassalam..



2 pendapat:

zamfadliez on January 9, 2010 at 1:07 PM said...

ikhwan da 20 tahun!da tua!haha...aku mude ag,19!wkeke..tapi tgk2 aku ajl dulu:P,sape tau...wallahualam...anyway,all de best in ur life ok??adioooss..~!

hikmah kembara on February 4, 2010 at 8:54 PM said...

salam ziarah......salam pengenalan........sesungguhnya kesusahan itu jalan menuju kemudahan.........:)......semoga Allah memepermudahkan urusan kita..........AMEEN YA RABB......

Post a Comment

THANKS FOR YOUR COMMENT
:-)
MAY ALLAH BLESS US
DO COME AGAIN!

 

✿ MiSs♥WaFa ✿ Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice