ღjangan bersedih...ღ

✿be my important persons...✿

.::♥ SYURGA CINTA ♥::.

"♥"Allahumma ar Zuknaa Hubbak, Wa hubba Man Yuhibbuk, Wa Hubba ‘Amalin Solihin Yukorribuna ila Hubbik." Ya Allah, aku mohon cintaMu, dan cinta orang orang yang menyintaiMu, dan cinta orang yang beramal soleh mendekatkan aku kepada cintaMu. Jodoh dari Allah… masuk meminang dan langsung bernikah,cinta berputik selepasnya,maka itulah SYURGA CINTA "

ღkalamku...ღ

Bukan semua yang menggembirakan hati kita baik untuk kita. Kadang-kadang yang menggembirakan itu tersembunyi derita. Dan bukan semua yang memualkan hati kita tidak baik untuk kita. Kadang-kadang di situlah letaknya bahagia.

(◠‿◠) (◕‿◕ ''')

Top 10 Members

Saturday, December 05, 2009

✿untuk kite ajeeer....✿


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

apa khabar semua?ana doakan semoga kita semua sihat wal afiat hendaknya....
apa yang untuk kite ajer ni ek??hehehe...jom kite layannn...

ok....ana just nak promote satu network untuk kite semua..dia macam facebook gak la..tapi tak lah sehebat facebook..yang boleh menjadikan ianya hebat,semua tu atas sokongan kite semua.nama network ni GEMPUR RADIX...yang menjadi admin utama yang telah menubuhkan GEMPUR RADIX ni adalah merupakan seorang pelajaran jurusan kejuruteran di USM.nama beliau ialah MohdNorzaidi bin mat nawi atau beliau lebih dikenali sebagai Zaidikini.
GEMPUR RADIX ini telah ditubuhkan pada bulan November 2008.

Pada mula nya,beliau mengunakan website yang digunakan sebagai forum (klik untuk ke website) untuk kemudahan orang ramai untuk bertanya tentang HPA.Tapi,beliau dapati ada kekurangan kerana forum tak mempunai fungsi yang pelbagai.Selepas itu,beliau terus mencari alternatif lain sehinggalah beliau berjaya menubuhkan GEMPUR RADIX ni.
Di GEMPUR RADIX ini juga antum semua boleh daftar untuk join network ni.
so boleh la nak kongsi kan pendapat,nak bertanyakan apa2 soalan,nak tolong jawap soalan..sebab tujuan GEMPUR RADIX ni ditubuhkan pun adalah untuk membincangakn tentang HPA, memperluaskan pengetahuan semua orang tentang HPA.


so..apa tunggu lagi?ana dah join..antum bila lagi?nak join klik ni JOIN .
lepas dah join,kita sama2 la invite kwn2 kita yang lain supaya GEMPUR RADIX ni dikenali ramai dan lebih meriah lagi.terbuka untuk semua orang..semua boleh join .jangan malu jangan segan..yang penting kita sokong..ok?!!

JOM KITA GEMPUR!!!




1 pendapat:

zamfadliez on December 6, 2009 at 12:35 AM said...

yer..~!hidup maju produk islam..~!hehe...all de bes ok?salam...~!

Post a Comment

THANKS FOR YOUR COMMENT
:-)
MAY ALLAH BLESS US
DO COME AGAIN!

 

✿ MiSs♥WaFa ✿ Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice