ღjangan bersedih...ღ

✿be my important persons...✿

.::♥ SYURGA CINTA ♥::.

"♥"Allahumma ar Zuknaa Hubbak, Wa hubba Man Yuhibbuk, Wa Hubba ‘Amalin Solihin Yukorribuna ila Hubbik." Ya Allah, aku mohon cintaMu, dan cinta orang orang yang menyintaiMu, dan cinta orang yang beramal soleh mendekatkan aku kepada cintaMu. Jodoh dari Allah… masuk meminang dan langsung bernikah,cinta berputik selepasnya,maka itulah SYURGA CINTA "

ღkalamku...ღ

Bukan semua yang menggembirakan hati kita baik untuk kita. Kadang-kadang yang menggembirakan itu tersembunyi derita. Dan bukan semua yang memualkan hati kita tidak baik untuk kita. Kadang-kadang di situlah letaknya bahagia.

(◠‿◠) (◕‿◕ ''')

Top 10 Members

Wednesday, February 04, 2009

♥PenGaLamanKU♥



ASSALAMUALAIKUM...

erm..pengalamanku?? mcm sentimental je bunyi nye kan??? xpe2..jom kite bace kisah "pengalamanku" ..k..first n foremost,in the name of ALLAH..the lord with most merciful n most blessing..pada 3 FEBRUARI 2009,ana telah mengadakan satu program pengenalan HPA di kolej ana INTERNATIONAL ISLAMIC COLLEGE...penceramah yg dijemput hadir ialah PJS TUAN SYED AGEEL..terima kasih yg tak terhingga ana ucapkan pada beliau kerana sudi meluangkan masanya bersama plajar IIC..jutaan trima kasih ana ucapkan...begitu juga,jutaan terima kasih pada sahabat2 ana yg sudi hadir ke program ni..jasa baik antum sume xkan skali ana lupa kan.ni program pertama yg ana anjurkan sememangnye mjadi pgalaman yg paling berharga kat ana..dari tak tau ape2,skarang alhamdulillah dah dpt knowledge sikit...tapi semua ni xkan terhasil jika tiada bantuan dari kak aza,kak nur muslima,kak syida,syazman,amalina,sue and sahabat2 yg lain..thanks a lot friends...dari pengalaman ni juga ana dpt membezakan yg mana sahabat untuk senang dan sahabat dikala susah..yg byk memberi sokongan pada ana,ana mmg x kan lupakan jasa antum semua..terima kasih..moga perjuangan kite ni ikhlas kerana ALLAH dan ukhwah yg kita jalin ni abadan abada n niat lillahitaala..ana tujukan lagu TEMAN SEJATI, nyanyi kumpulan BROTHERS untuk sahabat2 ana semua.hahahaa..kalau dgr2 nnt ingt ana ye..disini juga ana nak panjatkan rasa syukur ke hadrat illahi kerana program yg ana jlnkan ni bjln dgn lancar..alhamdullillah..dan disini juga ana ingin mgambil kesempatan untuk memohon ampun dan maaf sekiranya ada kekurangan pada program ini...kerana yg sempurna itu dtg dari ALLAH,dan yg TIDAK SEMPURNA itu dtg dr kelemahan ana sendiri...

sbgai penutupnya,sila la tgk koleksi gambar2 dibawah ni yer..





...PJS SYED AGEEL...


PJS Syed Ageel bersama tenaga penggerak HPA IIC


cawan ini diisi dgn air KOPI RADIX!!!bkn hanya secawan..tp byk cawan..alhamdulillah,KOPI RADIX mdpt sambut yg mgalakan sampai xcukup bekalan!!

SEKIAN...SELAMAT MENJAMU MATA..HEHE

♥Pengalamanku,hartaku....



0 pendapat:

Post a Comment

THANKS FOR YOUR COMMENT
:-)
MAY ALLAH BLESS US
DO COME AGAIN!

 

✿ MiSs♥WaFa ✿ Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice